VIT BUVE produserer elementhus og hytter i bindingsverk laget av tre. Husene produseres på fabrikk i Limbazi, Latvia. På fabrikken produseres utvendige og innvendige elementer, samt himlingselementer, tak- og terrasseelementer.

En betydelig fordel hos “VIT BŪVE” Ltd er den romslige selskapseide fabrikken innkvartert for produksjonen av tømmerpanel-konstruksjoner, for å garantere høy kvalitet, samt å kunne tilby konkurransedyktige priser og produksjonsvolum. Selskapet erfaring akkumulert over år og forseggjort produksjonsteknologi gjør det mulig å oppnå alle slags paneltekniske løsninger uten betydelig begrensning.

 

 

“VIT BŪVE” Ltd produksjonsanlegg 3000m2 med tilstøtende lukket territorium 1.5ha er lokalisert i Limbažu landlige kommune.

 

 

 

 

 

I dag er selskapets produksjonskapasitet 20000m2 boareal per år, men produksjonsanlegget blir stadig utviklet og forbedret, mens produksjonsvolumene fortsetter å øke fra år til år etter den voksende etterspørselen. Eksisterende maskiner og utstyr muliggjør produksjonen av 12m lange paneler.

 

 

 

Sertifiserte råvarer i samsvar med kvalitetskrav fra erfarne og bekreftet leverandører blir brukt.

 

 

 

 

 

En annen viktig fordel er praktisk og godt planlagt lasting av de ferdige produktene på fabrikkområdet. De operasjonelle arrangementer hos “VIT BŪVE” Ltd tillater å justere for gjennomføring av et stort utvalg av ordrer raskt og enkelt.