“VIT BŪVE” Ltd økende fokus på kundens bekvemmelighet tilbyr et bredt spekter av entreprenørtjenester inkludert levering og montering av vårt selskaps produserte tømmerkonstruksjoner i Latvia og i utlandet. På forespørsel kan selskapet tilby all form for oppussingsarbeid og tjenester, mens bygging av ingeniør kommunikasjon utføres involverer svært profesjonelle og – om nødvendig – lisensierte partnere.

I feltet for byggingen kjerne tjeneste “VIT BŪVE” Ltd montering av selskapets prefabrikkerte tømmers panel hus på byggeplassen. Monteringen av medfølgende gulv, vegg, dekke og takplater og elementer er etterfulgt av innvendig og utvendig etterbehandling arbeider, samt installasjon av indre og ytre ingeniør kommunikasjon dersom kunden provisjoner oss med disse arbeidene. “VIT BŪVE” Ltd har opsjon på å kjøpe tjenester som er nødvendige for hver enkelt kunde og er i samsvar med deres planlagte kostnadsrammer – fra et prefabrikkert bindingsverkshus kit til ferdig hjem.

I løpet av årene i drift har “VIT BŪVE” Ltd utført byggingen av mer enn 300 boliger ikke bare i Latvia, men også i Sverige, Norge, Island, Nederland, Frankrike, Belgia, Italia, Korsika, Luxembourg, Tyskland, Sveits og Spania.

100720141941